dimarts, 20 d’agost de 2013

Maleïda excepció

Fa anys em vaig fer una promesa: allunyar-me de les persones que desprenen energia negativa.
Tinc clar que intentar quedar bé o tenir excessiva paciència amb algú que el que t'aporta és tan fosc i destructiu que fa mal, no té cap mena de sentit si tens una mica d'amor propi. Fins ara, me n'havia anat sortint prou bé. He esquivat la gent que només explica penes que no són tan penoses, a la gent que ho critica tot sense motiu, a la que porta la contrària sense arguments, a la que desprecia tot i a tothom... 
Però les coses canvien. El que fins ara era una norma puntal per a una vida tranquil·la i equilibrada, de sobte, fan que reconegui que no hi ha norma sense la seva excepció. 
Una excepció que fa anar-se'n en orris tot un camí construït de saber estar i d'ignorar les males vibracions. Una excepció que no es mereix ser excepció. Una excepció que no es mereix un esforç especial. Una excepció que no es mereix que perdi ni un minut parlant-ne. 
Però, desgràciadament, d'aquesta excepció no me'n puc desfer. Així que aquest cop, i a contra cor, incompliré la meva promesa. Només puc protegir a aquells a qui estimo per tal que no en surtin afectats i amanir cada moment amb un bon bany de paciència (caldrà veure d'on la trec).

3 comentaris:

XeXu ha dit...

No sé per què no em deixa comentar, faig la prova a veure si ara puc...

XeXu ha dit...

D'acord, doncs ho torno a provar, per tercera vegada...

Deia que espero que tinguis sort aquest cop, que sembla que parles d'una persona propera i no la podràs esquivar com a les altres. Que em sembla molt bé la teva resolució d'allunyar-te de persones com les que cites, que segur que vius més tranquil·la. Però em fa una mica de por, perquè per hipocondria emocional m'hi sento una mica identificat i no m'agradaria ser una persona de la que la la gent fugi.

ÀnimaAlada ha dit...

caram, que et passava amb els comentaris?! serà que fins i tot el mal rotllo s'escampa per aquí, santa paciència!
No crec que la gent es dediqui a fugir d'altres, però a mi, marcar-hi la distància em serveix per estar més equilibrada jo mateixa que precisament tampoc sóc cap model a seguir de res.