dijous, 20 de desembre del 2007

Ja està



Després d'una setmana intentant trobar alguna pista en una sopa de lletres, reconèixer algú en una caricatura, i resoldre un jeroglífic. Demà ja toca fer l'amic invisible.
Com cada any, m'agrada participar-hi, a part de la resta d'equip docent, amb els "meus" nens. Tots ja saben qui és l'amic de qui (evidentment, jo no seré menys!) però em faig la despistada quan m'ho pregunten, em miren amb el somriure d'orella a orella i em persegueixen amb un "va digues-m'ho a l'orella a veure si ho saps".

I això ajuda al clima que aquest dies és viu. Les setmanes prèvies a Nadal es respira un ambient especial a l'escola, i no ens enganyem no crec que sigui cosa d'harmonia i pau. Més aviat de termes una mica allunyats. Fang i pintura damunt les taules o el terra per a fer el pessebre, assajos de nadales que els alumnes improvisen en qualsevol moment, ganes exagerades de fer gresca, presses per acabar de muntar l'àlbum i fer la portada, els informes...

En fi, per sort, ja està, tot preparat per demà.

4 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

L'any que ve t'apuntes al blocaire invisible i així tindràs una feineta més.

LoveSick ha dit...

Tots els amics mestres que tinc estan vivint una bogeria total! Els fa il·lusió, això sí, però tenen unes ganes de descansar...

Eloy ha dit...

Doncs aquest any al cicle hem decidit deixar de participar-hi amb els nens.
La veritat em feia molta gràcia, però hi havia alguns pares que feien uns regals que valien molta pasta ;)
Què hi farem!!!
Bones vacances

ÀnimaAlada ha dit...

jordi, m'apunto la proposta i l'estudio.
lovesick, ara ja està!
eloy, nosaltres posem un màxim de tres euros i així evitem k gastin massa, tot i així jo m'hi apunto perquè em fa gràcia jugar amb els nens, no perquè estigui d'acord en que comprin. Si la decisió fos meva faria que ells fessin el regal.