dilluns, 7 de gener del 2008

Jugant als encaixos

“Puede pasar cualquier cosa ¿verdad? Cualquier cosa. Puedes amar tanto a una persona... que tan solo el miedo de perderla haga que lo jodas todo y acabes perdiéndola... Puedes despertarte al lado de alguien a quien hace algunas horas ni siquiera habías imaginado conocer y mírate ahora... Es como si alguien te regalara uno de esos puzzles con piezas de un cuadro de Magrite, de las fotos de unos ponies, o de las cataratas del Niágara... se supone que ha de encajar,... pero no”

"Things I never told you" Isabel Coixet.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

L'he de veure aquesta pel·li, l'he de veure. L'extracte és brutal, per posar la pell de gallina, real com la vida mateixa. D'això va, oi?

Milongas ha dit...

La película me pareció sublime.
Creo que a veces para que las piezas encajen hay que dejar de pensar que "deben" encajar!
Un petó i feliç any 2008!!!!

LoveSick ha dit...

Fixa't que la Coixet no m'agrada gaire, però vaig llegir el guió d'aquesta peli i em va agradar moltíssim i després quan la vaig veure en imatges, no tant, curiós, normalment és a l'invers... he de veure la darrera que ha fet, això sí

mossèn ha dit...

emm umm ... bon dia !!! ... salut

ÀnimaAlada ha dit...

xexu, la vida sovint supera la ficció.

milongas, provaré de deixar d'encaixar-les doncs, bon consell!

lovesick, doncs et toca explicar-nos la darrera un cop l'hagis vista.

mossèn, emm umm... bona nit! salut

Anònim ha dit...

I pensar que, la majoria de les vegades, no fem altra cosa que amuntonar les peces perquè encaixen malgrat els badalls que no omplim. Aquesta dona és molt interessant en les seues propostes cinematogràfiques.

Srta "Y" ha dit...

iepa! quina sorpressa veure aquesta foto!... és un noi que fa unes pintades molt xules i jo en tinc una altra al primer post que vaig publicar... mirate-la és molt bonica!