dimarts, 23 d’abril del 2013

Quan un motiu és més que suficient

Fa temps que no vaig al cinema, ni m'assec a fer l'aperitiu en una terrasseta, passo de llarg per les botigues de roba, busco les ofertes, els dos per u i acumulo vals descompte, ens hem d'estrenyer el cinturó. És un mal moment perquè cobro menys i no hi ha pagues. Fa temps que no dormo com dormia. I tot i així, tinc un bon... no! el millor motiu per riure moltíssimes vegades cada dia.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Si el teu motiu és una persona a la que estimes i t'estima, coincidim en valorar un motiu que deixa per terra qualsevol altre i que minimitza qualsevol problema que tinguem.

ÀnimaAlada ha dit...

XeXu, és una personeta! :)

Sergi ha dit...

Una personeta molt petita? Bé, aquest és un altre motiu, però de moment no he pogut valorar-lo. Estic envoltat, només faig que veure criatures, cosa que m'enfonsa una mica a la misèria, però què hi farem. En tot cas, felicitats, no?

ÀnimaAlada ha dit...

Sí, a vegades un se sent una mica així quan sembla que tothom es posi d'acord per estar en un estat contrari al seu. Tothom amb parella, menys tu. Tothom separat, i tu amb parella. Tothom amb nens, i tu evitant-los...
Tot són fases i èpoques, l'important és sentir-se bé amb el que es fa independentment del que faci la resta de món.

Milongas ha dit...

Bendita risa Ànima Alada, tot i que no ens doni per menjar, ens alegra per no pensar gaire i continuar lluitant!!!

ÀnimaAlada ha dit...

tens tota la raó!